tisdag 7 april 2020

Sticka på engelska - videokonferens på gång!

Hej! Det var länge sedan. Jag har haft mycket för mig, men inte så mycket kursverksamhet eller designjobb på ett tag...
Nu sitter jag som så många andra och jobbar hemifrån och så slog det mig att jag har ju material jag kan använda på nya sätt i detta och på köpet försöka hjälpa till lite i dessa isolerings-tider!
Jag planerar att köra min kurs
"Sticka efter engelska mönster" via ZOOM! GRATIS!
- men med uppmaning att skänka en slant till Stadsmissionen eller Räddningsmissionen som arbetar med att hjälpa de mest utsatta...

Det är en kurs jag hållit med fullsatta grupper under flera år via Vuxenskolan, men nu tänker jag mig att jag gör det som en videokonferens.
Det kommer att gå till så att jag delar en länk till ett zoom-möte. Om intresset är stort får jag göra nån form av föranmälan/ begränsning av gruppen. Man klickar på länken och är med via telefon, dator eller platta.

Väl inne i mötet får man länk till ett kursmaterial. Sen håller jag lite prat och visar bilder en stund (viss interaktivitet utlovas även här) och sen blir det lite övning och frågestund...
Låter det intressant? Det tar några dagar att förbereda materialet och så, men jag berättar här och i sociala medier när det blir av!

Blir intresset stort får jag väl köra flera grupper, eller ta nån liten obligatorisk avgift (som jag planerar skänka!)