fredag 12 december 2014

JULKORT

Årets digitala julkort från familjen Bomble på torpet!

Glada julhälsningar från ett inte helt samarbetande litet Lucia-tåg, som dock gör så gott de kan för lite julgodis...

18 kommentarer:

 1. Ja, jag har ju aldrig träffat dig, men ändå .., så känns det .., och hur förvånad blev jag inte när madame dök upp i tv-rutan i morse! Kul! Och lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag hade inte sett det själv ännu! Tack för att jag fick veta att det visades idag (och vilket GRÄSLIGT december-ljus de fick komma och filma i!)

   Radera
 2. Men du var fin ändå, ljuset till trots!

  SvaraRadera
 3. Underbart julkort - det bästa jag sett på länge.

  SvaraRadera
 4. Anonym7:43 em

  Hej. Läst din blogg i flera år och aldrig kommenterat. Hittade efter en stunds googlande det inslag i TV som du medverkar i. Som barnmorska på barnmorskemottagning säger jag ett stort tack till dig och din man som reagerar och använder media för att få ut ert budskap, Det är så att om föräldrarna påtalar något så lyssnar sjukhusledning och politiker mer på det än om vi som yrkesgrupp påpekar samma sak. Lycka till med graviditeten och förlossningen. Ni kommer bli de allra bästa föräldrarna för ert barn. ett barn som får kärlek och uppmärksamhet är ett lyckligt barn, /Lena

  SvaraRadera
 5. Jag, som i stort sett aldrig ser på tv, upptäckte häpet ett namn och en vovve som jag kände igen.
  Heja!

  SvaraRadera
 6. Mycket charmigt julkort! Tack tack.
  TV? Var, när? Det vill jag så gärna se.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var inte stickrelaterat och jag var inte förvarnad om att det skulle sändas utanför regionen, så jag har inget emot att du missar det faktiskt ;)

   Radera