måndag 6 oktober 2014

Rolff-dagen!

Idag har min magiska vän bott hos oss i sex hela år. Han kom till oss som tvååring, så Farbror börjar bli lite grå, men blicken... Den nyfikna, vänliga, omtänksamma blicken är alltjämt densamma. Jag skulle vilja påstå att vi har räddat livet på varandra Rolff och jag, på lite olika vis. Och båda våra liv vore oändligt mycket fattigare utan varandra. Det går knappt en dag då jag inte överväldigas över hur speciellt vårt band är och hur mycket jag älskar denna omöjliga, men helt underbara vovve. Nu bjuds det på blodpuddings-godis och allt gos han kan önska sig. Och ikväll min älskade Rolff, så får du sova i min säng.

Hurra på Rolff-dagen!

6 kommentarer:

 1. Njut av vänskapen med din Rolff!
  Han ser ut som att han älskar sin människa!
  Min vän hette Raja och nu har jag saknat henne i ett år och tre månader!
  Jag har en ny kompis, men den där speciella känslan som jag och Raja hade, den får vi jobba på!
  Klappar och kram//Maja

  SvaraRadera