torsdag 27 februari 2014

Hemlis ett

Jag fick hemlispaket idag! Och det var så bra tajming att det kom just idag och så fint innehåll att jag började gråta. Jag såg därför inte HUR suddigt fotot blev, förrän jag skulle lägga det på instagram.
Spännande garn från Båvens Spinnhus (som verkar vara ett fantastiskt ställe! Måste dit och titta!), lakrits, gott te och choklad! Jag har en hemlis som antingen känner mig väl eller som är nån jag vill känna! TACK hemlisen!

8 kommentarer:

 1. Hur skaffar man sig en sådan där Hemlisvän och vad behöver man göra själv? Skulle inte alls bli ledsen för en sådan.

  Jag har läst din reserapport från England och blir väldigt avundsjuk. Det var många år sedan jag var där nu men innan dess var jag där ganska ofta. Jag är absolut en anglofil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här bytet är via Stickamera. Det kommer att komma fler byten och happenings där, så då kan man "skaffa sig" en byteskompis.

   Radera