söndag 16 februari 2014

en grå tröja


En del stickningar behöver man vila huvudet i. Den här kan verka väldigt uttänkt, men det är enligt mått jag kan i ett grovt garn och enkelt enkelt enkelt.

Vi använde fel objektiv till fotona och jag ställde inte in som jag borde, men det syns nog ändå hur tröjan ser ut. Lite längre bak. Indrag i svanken. Och så hade jag mindre ljusgrått garn än jag trodde, så det blev de randiga ärmarna. Det var ett lyckokast. Jag gillar dem.

Under ärmarna hade jag dock lite för bråttom när jag minskade in en del, så det vill vecka sig lite där på ett sätt jag inte alls vill. Vi får se om jag bryr mig om att göra något åt det. Det här är den perfekta "i stället för en jacka" en vårdag då solen börjar smyga fram. Idag var det lite kallt dock, för vinden rår inte ulltröjan på.

10 kommentarer:

 1. Jättefin tröja Lisa!
  Kram Paulina

  SvaraRadera
 2. Anonym3:44 fm

  I go to ѕee daily soime sites and websites to reаd content, however
  this webpage offers featuгe based posts.

  My site Spanish Fun

  SvaraRadera