tisdag 31 december 2013

årskrönika? Nja.

Många bra saker har hänt och känts under 2013, men jag kommer ändå minnas det som ett mellanår.

Ett år med en magisk sommar, en första firad bröllopsdag, då jag spann mer, då jag stickade färgglatt och grått om vartannat, då jag for till Grekland en sväng och funderade, då stickvännerna blev en stickfamilj och året då Grimm flyttade in sista veckan...

Tältsemester med kärleken

Spunnet. 

Sommarfest på torpet

Livet när det är som bäst.

Med tårna i Medelhavet. 

Delar av stickfamiljen.


Färgglatt. 

Grått. 

Grimm.

...men jävlar vad mycket skit jag vadat i däremellan. Rent ut sagt.
Jag skriver inte i bloggen om skiten särskilt uttalat, men jag kraschade efter semestern. Oroade sönder kroppen. Tappade orken som fanns kvar. Gjorde minsta möjliga. Blev deltidssjukskriven.

Så den där brutna tån i november... Ser jag mest som en välbehövlig paus så här i backspegeln.

Under den månaden kunde jag nämligen släppa det Dåliga Samvetet. Frågan är om inte Samvetet är det värsta, när jag inte orkar. Samvetet driver den onda cirkeln. Så jag bröt den där cirkeln lite där jag satt med mitt gips. Så nu siktar jag framåt i stället. Jag vet att jag har förutsättningar för att göra 2014 fantastiskt!

Grundtryggheten i torpet, Tobbe och maggropen har jag kvar, men nu med fler insikter om mig själv och hur jag funkar. Dessutom med en hel del spännande saker som ska hända under året som kommer. Så nu slutar jag titta bakåt och säger Gott Nytt 2014 i stället!


13 kommentarer:

 1. Gott nytt år till dig Lisa. Härlig bild med tass vid tass.

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år Lisa!

  SvaraRadera
 3. Marit5:05 em

  Önskar dig ett alldeles fantastiskt nytt år - blanka sidor som kan fyllas med en hel massa NU, ett ögonblick i sänder...

  SvaraRadera
 4. Anonym5:41 em

  tack detsamma! Din blogg är en del av glädjeämnena för mitt 2013. Tack!
  Hälsn. Agneta (Helsingborg)

  SvaraRadera
 5. Anonym6:35 em

  Nog är det konstigt ändå hur det som verkar vara en olycka faktiskt kan vara startskottet för ens lycka... Önskar dig ett nytt år med mycken glädje och nytt självförtroende så att du kan sparka det dåliga samvetet dit pepparn växer ;-)

  SvaraRadera
 6. Gott nytt år fina Visa lisa!! Vi hoppas verkligen att 2014 må bli ett bättre år för oss alla!!

  SvaraRadera
 7. Päivi11:47 fm

  Vet hur det känns. Mådde inte så bra för bra många år sedan. Resulterade i att jag bröt armen genom att trilla ur sängen, men jag antar att "de där ovan" tyckte jag behövde en paus från det jag sysslade med. Men nu är det förbi och jag tror att vi alla har både bra och dåliga erfarenheter från 2013, men nu börjar vi med ett nytt år. 2014 gör vi väl till vårt bästa? ;)

  SvaraRadera
 8. TACK alla för snälla kommentarer!
  Och Agneta - din kommentar gjorde mig alldeles rörd!

  SvaraRadera
 9. Gott nytt år! Hoppas det här året ger oss massa chanser till att få ses!

  SvaraRadera
  Svar
  1. DET hoppas jag också! KRAM!

   Radera
 10. غسيل خزانات بمكة
  غسيل خزانات بجدة غسيل خزانات بجدة
  غسيل خزانات بالدمام غسيل خزانات بالدمام
  غسيل خزانات بالمدينة المنورة غسيل خزانات بالمدينة المنورة

  SvaraRadera