söndag 8 december 2013

andra advent

Jag har haft en fullspäckad dag med kurser. Jag var nervös. Skulle jag orka? Så här mycket energi har jag inte orkat lägg på en enda dag på ett par månader, minst. Men det gick bra. Trött är jag. Jättetrött. Men glad. Jag har varit igång och känt igen mig och Orkat mellan 9 och 16. Full fart. Så Andra Advent 2013 hade hetat "Återkomsten - ett tydligt steg" om det var en biofilm.
Jag tänder andra ljuset och rimmar tyst för mig själv, en liten önskan om varm, mjuk massage och fortsatt energi. Jag vill ha fler sådana här dagar. Det är sådana här dagar jag bygger Livet av.

9 kommentarer:

 1. Hej Lisa och tack för kursen idag - jättetrevligt och lärorikt! Hoppas jag kommer ihåg uppläggingen, annars återkommer jag :) Ha det så bra och vila upp dig nu ♥

  SvaraRadera
 2. ارخص نقل عفش بمكة
  نقل عفش من جدة الى الاردن نقل عفش من جدة الى الاردن
  نقل عفش من الرياض الى مصر نقل عفش من الرياض الى مصر
  نقل عفش بالدمام نقل عفش بالدمام
  نقل عفش بالاحساء نقل عفش بالاحساء
  نقل عفش داخل مكة نقل عفش داخل مكة

  SvaraRadera