söndag 1 december 2013

1 advent


Glad advent.
Jag har skrivit flera år i rad om vad advent betyder för mig. Mer än jul.
Advent var länge min egen trygga frizon av tradition. Tradition jag skapade själv blandat med tända ljus, stjärnor och röda detaljer. Inga måsten. Bara lite lugn med tända ljus, tid att tänka och en anledning att göra lite extra fint omkring sig. Idag pyntar vi lite på torpet och tänder det där ljuset. Men nu är det vår högtid. Idag önskar jag mig mindre lugn, märkligt nog. Jag börjar bli skogstokig här. Vill vara i farten igen. I morgon blir jag kanske av med gipset - Håll tummarna för mig. Så min lilla önskan vid första ljuset är i alla fall hälsa och energi... 

1 kommentar:

 1. نقل عفش من الرياض الى البحرين

  نقل عفش من الرياض الى سلطنة عمان نقل عفش من الرياض الى سلطنة عمان
  تركيب جبس بورد بالرياض تركيب جبس بورد بالرياض
  معلم دهانات بالرياض معلم دهانات بالرياض
  ارخص نقل اثاث بجدة ارخص نقل اثاث بجدة
  فني تركيب ورق جدران بالرياض فني تركيب ورق جدران بالرياض
  نقل عفش من الدمام الى الاردن نقل عفش من الدمام الى الاردن

  SvaraRadera