torsdag 4 juli 2013

i lokalpressen...

Förra veckan ringde telefonen och Petra från Lerums Tidning presenterade sig. Hon är med i Online Stickcafé och när tidningen nu ska göra en stafett med handarbetande människor ville hon börja med mig! Lilla jag!? Jag blev mycket smickrad och Petra kom på besök för kaffe och prat om garn. Det var ett trevligt besök och Petra fotade allt... Jag spann och härvade och nystade och stickade och grävde i garnskåpet... Sedan åkte hon iväg och skrev ihop vad vi pratat om, och så lade hon dessutom in lite hon kunnat läsa sig till här i bloggen i artikeln.

Idag kom tidningen.
Jag hade inte räknat med att det skulle vara så stort! Framsida och helt uppslag!

Hela artikeln kan du läsa här.
Och om du vill se alla bilderna i tidningen, så går det även att läsa papperstidningen som pdf här.

Jag är lite överväldigad, men också ganska stolt och tycker det blev en fin artikel!
Bilderna är från Lerums Tidnings pdf-upplaga på nätet.

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Coolt (som barnen säger!) och en fin artikel!

    SvaraRadera