onsdag 17 juli 2013

Color Affection


Jag har stickat en Color Affection.

Jag började med att randa två likadana Zauberball.

Sen fortsatte jag randningen i EN Zauberball och i vitt. Då kunde jag behålla färgskiftningen. Att randa tre garner i den sektionen blev inte bra.


Jag verkar ha fastnat lite i regnbågs-humör.

Det vita garnet är en ny bekantskap. Jag trodde jag var ute efter vit Lanett, men hos Garntua blev jag rekommenderade detta Ciao Trunte från Hjertegarn. Det var jättemysigt och alldeles förträffligt att randa den här sjalen med!

På de här bilderna syns även trädgårdens nytillskott. En mini-gärdesgård som vi hoppas att bärbuskar ska vilja klättra lite på...

18 kommentarer:

 1. Den blev så himla SNYGG!

  SvaraRadera
 2. Superfin och glad!

  SvaraRadera
 3. Anonym9:25 fm

  Så snygg! Har inte sett en färgglad tidigare.
  Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Den är helt fantastisk!

  SvaraRadera
 5. Hej! Har precis köpt mönstret till denna sjal. Såg den på bloggen "Det som händer hos mig". Där skrev hon: "Tror att jag på nästa ska komma ihåg att göra VisaLisa maska och sen göra en lösare avmaskning så den töjer sig åt alla håll :)" Vilken maska är det hon pratar om? Vill såklart att den ska töja sig bra och så!
  // Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   "Visalisa-maskan" kallar Johanna den kantmaska jag använder mig av i t ex Opsan, och även använde här. Jag lyfter SISTA maskan på varvet med garnet framför arbetet, och så stickar jag FÖRSTA maskan på varvet i bakre maskbågen. Det är en snygg och elastisk. lyft kantmaska.

   Radera