torsdag 13 juni 2013

en ny älskling


Jag har svurit över min lilla nystmaskin senaste året. Kuggar är slitna och maskinen hoppar och nystanen blir ojämna. Till slut gjorde jag slag i saken och köpte en ny. En skönhet. En stabil och vacker ljuvlighet. Välkommen hem älskling. Vi kommer att jobba bra ihop!

(Dessutom sitter veven på ett sätt så att det är lättare för min skadade axel att veva den. Hurra!) 

15 kommentarer:

 1. Åhhh vart har du fått tag i den?? Den såg ju bara såå underbar ut =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den finns att beställa här: https://www.etsy.com/listing/71888112/yarn-winder-ball-winder-jumbo-strauch
   Men de fraktar bara inom USA, så min far fick agera mellanhand.

   Radera
 2. Svar
  1. Ja, den har ingen motor som din, men jag är allt lite kär i den...

   Radera
 3. USA. Typiskt jag som måste ha en ny eftersom den gamla gått sönder. Tips på andra kvalitets nystm?

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://www.ebay.com/itm/Fricke-Ball-Winder-Phase-Two-Paudauk-Wood-Beutiful-Red-Wood-
   Där är samma som min, fast i annat trä och nån som skickar över hela världen. Annars vet jag att Sandy hade tips på ett par stadiga varianter i plast och metall. De små vanliga är ju bra också, men kanske inte lika länge...

   Radera
 4. Vilken skönhet! Plötsligt blev min blå-vita plastgrej ännu fulare ;-)

  SvaraRadera
 5. Den ser fantastisk ut!! Så avancerad den ser ut att vara så den bara måste den vara bra:) Ingenjörskonst i all ära:)

  SvaraRadera
 6. Den är verkligen vacker!

  SvaraRadera