måndag 20 maj 2013

miljöombyte

Ett bröllop senare är jag kvar i Stockholm. Svågern är lyckligt gift och lördagen var en fantastisk dag. Hurra för dem! Och nu är jag kvar här. För jag behövde vara Någon Annanstans med jobbet.

Hemma påminde för mycket om Hemma och Kontoret var för mycket Kontoret och jag behöver Något Annat, för jag måste få en massa gjort. Det här skrivs i en paus mellan Mycket och Litegrann. Funderar på att gå till Kungsträdgården och jubla VM-guld lite på lunchrasten.

En text ska skrivas om. Den där texten jag pressade fram ur tårar och skrivkramp, ska bli bättre... och sen ska allt bli bra. Jomenvisst serru.

Försök ta fram en av dina första huvudfotingar ur dagispärmen och omarbeta till ett realistiskt och välgjort porträtt av din första kärlek. Där har du ungefär hur utmaningen känns. Men den känns i alla fall bättre här - Vid ett bord någonstans i Stockholm. Inte där. Här. Någon Annanstans.

I övriga nyheter har jag fått dansa med min make. Det var fint och oväntat och något jag aldrig trodde skulle hända. Det är ibland lättare än vanligt att bli nykär i den här mannen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar