fredag 3 maj 2013

hurra-det-är fredags-dans

Det är fredag. Arbetet går förhållandevis bra idag och i morgon är jag först i Värnamo hos C-knit och håller kurs, och sen får jag äntligen träffa min älskade K och hennes lilla familj. Det ser jag vansinnigt mycket fram emot!

Så slå på lite musik och dansa "hurra-det-är-fredags-dansen" med mig och Spindelmannen!
Det här är dessutom inlägg nr 1500 i den här bloggen! Det är himla roligt att fundera på hur mycket som har hänt på dessa 1500 inlägg och jag måste nog hitta på nåt lite blog-kalas-bra för att fira hur fantastiskt det är snart!

2 kommentarer:

  1. Grattis till dina många inlägg på bloggen. Över 300 000 besökare har du också.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Haha, Spindelmannen verkar onekligen glad över att det är fredag!

    SvaraRadera