måndag 20 maj 2013

garnet förenar

Jag råkar alltså vara i Stockholm och utnyttjade lite lunchrast åt att promenera till Kungsan för att ropa hurra åt våra VM-hjältar. Jag råkar plötsligt gå sida vid sida med en kvinna i en Fantastisk virkad kofta i glada färger, och jag sneglar som bara garnintresserade kan på hennes kofta... och upptäcker att hon sneglar tillbaka! Vi ler mot varann och konstaterar att vi "sneglar på varandras hantverk". Jag har min Offe-kofta på mig och hon säger just det: "En Offe va?" "Men vad kul att du känner till den!" säger jag och hon säger att hon har stickat flera! Jag är nu helt varm inombords. Det visade sig vara Anna-Lena som är med i Online Stickcafé, så hon visste vem jag var när hon fick mitt namn! Men så roligt! Du lyste upp min dag Anna-Lena! Hurra!

1 kommentar:

  1. Kul sånt där!
    Du hurrade väl så det hördes? ;)

    SvaraRadera