tisdag 7 maj 2013

en sån där lista

Vem är i rummet med dig just nu? Rolff och Larsson
Vem skickade du senaste sms:et till? Äkta maken. "Inte SÅ viktigt. :)"
Vem saknar du mest just nu? Svår fråga. Älskade stickvännerna och kanske just idag Dödergök lite extra då jag skulle behöva just sånt "må bra" som jag mår i hennes närhet. Men jag saknar även mitt allra piggaste jag... så jag vill svara mig själv också.
Var är din mobil just nu? Uhm... ute i hallen i väskan... tror jag.
Vad var det senaste du åt? En tugga av Tobbes knäckemacka
Vad ser du mest fram emot just nu? Nästnästa helg ska vi på bröllop och efter det har jag en vecka jobb annanstans och sen stickläger i Docksta. Hela den veckan längtar jag till.
 Om vad tänker du just nu att “näe, jag vill inte”? Valda delar av mitt jobb.
Vems hem var du senast i (ditt eget räknas inte)? Vännen Ks som jag skrev om häromdagen
Vad står på ditt “schema” idag? Den här dagen är snart slut, så det är middag, mys och stickning kvar.
Vad finns till vänster om dig där du sitter/står just nu? Min sovande hund. 
Om du tittar rakt fram, vad ser du då? Röken från nya grillen genom fönstret i hallen.
Vilken blogg besökte du senast? Amandas. Där snodde jag de här listan.
Vad vill du helst av allt göra just nu? Skratta ihop med älskade vänner.
Om du fick välja en “superkraft”, vilken skulle du välja och varför? Perfekt ämnesomsättning och outtömlig energi.
Är det en superkraft? Ja, nog känns det ganska övernaturligt att kunna funka Perfekt?
En låt du gärna lyssnar på om och om igen just nu? Väldigt lite musik just nu. Njuter av tystnad och fågelsång och hackspettsknackande hellre än musik.
Härligaste ljudet just nu? Tystnad och fågelsång och hackspettsknackande
Något du skulle vilja lära dig? Uhm... allt. Mer språk, mer design-dataprogram, mer hantverkstekniker... Jag tror jag vill börja med brickbandsvävning... nån dag.
Tre saker i din väska: Nycklar, stickning, ipad
Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Precis just här. Hemma. Men gärna med några kära vänner på besök.
Nattuggla eller morgonpigg? Nattuggla. Men jag önskar jag var morgonpigg för det är magiskt med tiiiidiga morgnar.
Det första du tänker på när du vaknar? "Uh... va?"
Vad spenderar du helst pengar på? Garn, pryttlar till mina garnhobbies och presenter till nån jag tycker om
Vem kramade du senast? Larsson som spinner i mitt knä (innan dess min man)
Vem pussade du senast?  Larsson som spinner i mitt knä (innan dess min man)
Vad är du rädd för? sjukdom, olycka, strukturell orättvisa och pengars makt
Vad gör dig glad? kramar, leenden, andras glädje, kreativitet
 “Pryl” du saknar mest just nu? Jag behöver en ny nystmaskin... Jag vill ha en bra!
Favoritglass? Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie eller Cookie Dough

27 kommentarer:

 1. Anonym11:07 em

  Hej!
  Skriver så hära till dej.
  Kan du inte sätta ut en länk som man kan maila dej med?
  Nu till frågan,jag skulle vilja köpa detta mönster av dej?
  Har ej pay konto.
  Kan jag få betala dej till ditt konto?
  1st mönster på denna sjal.
  Sjalen Opsa
  Mvh
  Mariepettersson89@msn.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Man måste inte ha paypalkonto på Ravelry - Man kan betala med kontokort också! :D
   Jag kan tyvärr inte ge dig ett kontonummer och skicka utskrifter, det är flera som frågat och gör jag till en måste jag göra till alla, och det är helt enkelt för mycket jobb. Jag har mina mönster på Ravelry just för att det är minimalt med jobb efter alla de timmar jag redan lägger på mina mönster. Däremot har jag förståelse för att alla inte är helt bekväma med att handla på nätet, men det är lite för bra för att inte lära sig tänker jag :D Kanske har du någon i din närhet som kan köpa det åt dig, eller som kan hjälpa dig köpa det?
   Här har Kamilla Svanlund gjort en manual för hur man handlar på Ravelry - och hon har dessutom visat med ett köp av Opsa som exempel!
   http://www.mittens.se/wp-content/uploads/2012/08/kopamonsterparavelry.pdf

   Kommentarer i den här bloggen hamnar i min mailbox, så jag vill inte lägga ut hela mailadressen, som bara blir sökbar för spam. Det får jag nog av ändå, så kommentera på inlägg bara så får jag det!

   Kram Lisa

   Radera
 2. The Mambacurial Nike Kobe 11 is inspired by Kobe Bryant’s love of soccer that comes dressed in the FC Barcelona colors.This KD 9 Nike Kobe 11 sports the colors of the legendary La Liga team. Having a mixture of College Navy, Racer Blue, and University Red. The shoe is fully Curry 3 built with Nike Flyknit throughout the upper that includes Gold accents and sits atop a Gum rubber sole.Look for the Nike Kobe 11 “Mambacurial” to release on kyrie shoes September 8th, 2016 at select Nike Basketball retail stores. The retail price tag is set at $200 USD.
  Keep the premium Kobe 11s coming. Nike Basketball has LeBron 14 been celebrating the legacy of the Black Mamba all throughout Summer 2016, whether it be the multiple “Mambacurial” Kobe pairs that we’ve seen previewed over the past Kobe 9 few weeks or through the luxurious collection known as the Nike Kobe 11 Elite 4KB “Four Horsemen” Pack. There’s been the multi-color style of the Kobe 11 LeBron zoom soldier 9 “White Horse” followed by the tonal shades of the Kobe 11 “Red Horse”. Now the third installment known as the Kobe 11 Black Horse will be releasing stephen curry shoes on September 17th.This thoroughbred of a Kobe 11 Elite release features a Black to Team Red gradient on the standout Flyknit construction while a Rough Green takes Nike Hyperrev over by the heel for a unique lifestyle twist. The Kobe 11 Black Horse also features unique perforations on the olive shaded heel panel with an all Curry 1 seeing eye graphic embossed underneath the heel tab. A black leather tongue and classic gum outsole furthers the casual approach to this colorway for the perfect finish. KD 7 What do you think of the upcoming Kobe 11 Elite 4KB “Black Horse” release? Check out more detailed photos below and grab your pair on September 17th KD 8 for $200 USD.
  The Nike KD 9 On-Court or was first known as the “OKC Home” colorway will be debuting in the beginning of October.Since Kevin Durant Kobe 6 took his talents to the Bay LeBron 10 to join the Golden State Warriors,

  SvaraRadera