onsdag 15 maj 2013

det där med självbild

Ja, alltså, jag är tjockare igen. Jag har varit trött och haft ont nånstans hela vintern, så konstigt kanske det inte är, men kilona jag hade blivit av med kom tillbaka. Jag ser inte mig själv som tjock och jag är inte ute efter att bli smal. Men det här jävlas med min självbild ändå. Jag känner mig inte som den jag ser ut som, när jag ser bilder på mig. Och den senaste tidens "gulliga änglahår" har inte hjälpt. Många komplimanger för hur lockigt, blond, gullig jag är - men jag har mest känt mig som ett tufsigt troll. De tufsiga, tunna lockarna råkade bara vara gulliga också. Nu är de borta. Nästan.
Längre hår på ena sidan. Några lockar är kvar.
Men jag har fått lite form på huvudet och är lite mindre... tufs. Nu är jag liksom lite mer... jag.

3 kommentarer:

  1. jättefint! Passar dig verkligen.
    Kram <3

    SvaraRadera
  2. Vet du vad? Du är finast i världen hur ditt hår än ser ut!

    SvaraRadera