lördag 27 april 2013

lite tyst och trött

Det är lite tyst på bloggen. Jag fick frågan om vart mina självporträtt tog vägen, och vet ni, jag tar dem  fortfarande! Faktiskt. Men de hamnar oftast på instagram. Inte här. Det var ett jäkla jobb att faktiskt blogga dem, men min utmaning var till mig själv. Det handlar om att bli bekväm med mig och min självbild. Det är nyttigt på nåt vis.

Jag välkomnar ljuset och äter extra D-vitamin på läkares inrådan. Börjar känna igen mig själv. Hitta energi till lite mer än det allra nödvändigaste. Gör om lite i rummet det är tänkt att jag ska må bra i här hemma, men som på sistone bara känts som en hög med saker och dåligt samvete. Rens, rens. Röj, röj.

Jag avundas andra när jag är nere, men när jag mår mer som mig själv kallar jag det inspiration. Jag ser färgglada människor och i stället för "Den som ändå..." tänker jag "Jag ska också!" och väljer knallgröna tajts dagen efter. Jag har varit lite mer färgglad senaste veckan. Jag ser det lite som mitt eget vårtecken.

Men... jag verkade ju så glad och uppåt när du träffade mig? Ja, jag är bra på att samla energi när andra behöver den. Sämre på att samla den bara för mig själv. Om jag vågade visa dig att jag varit lite svag är du nog någon jag räknar som någon ganska nära. Ta det som en komplimang... om det går.

8 kommentarer:

 1. De är svårt de där med att visa hur man mår,
  jag går inte ut om jag är riktigt "dålig"/"nere"
  Ingen ser en när de är som värst.

  Hoppas att du kommer upp ur skorna oc fortsätter att sprida dina fantastiska ord och din härliga maskor.

  Tror att jag ska ta mina oranga tights i morgon.

  Må så gott de går.
  Eva

  SvaraRadera
 2. Så har nog alla det nån gång. I morgon är en ny dag med nya möjligheter. Hoppas den blir bra. EvaL8

  SvaraRadera
 3. Fint skrivet och fina bilder på dig. Du fomulerar väl något som jag funderat på för egen del ett tag.

  SvaraRadera
 4. Massor med styrkekramar till dig, fina Lisa! Kram kram

  SvaraRadera
 5. Fina fina du! Hoppas energin och inspirationen kommer tillbaka snart. Färg och sol hjälper mycket, men det vet du ju redan ;) <3

  SvaraRadera
 6. Kram! Kram! Kram! <3

  SvaraRadera
 7. Marit9:32 fm

  Finaste du, var rädd om dig, min inspirationskälla ;)
  Här kommer en massa värme och styrkekramar!

  SvaraRadera