måndag 15 april 2013

Gladsockor (och Ika kom tillbaka!)

Här på torpet saknar vi Ika idag. I bröllopspresent fick nämligen jag och Tobbe att hon skulle vara torpvakt en helg, om vi vill komma bort bara vi nån gång. Så medan vi har varit och njutit i Vadstena har hon och fyrbeningarna slappat på torpet. Men det betydde också att jag fick träffa Ikan fredag kväll, lördag morgon, söndag kväll och en stund idag. Hurra! Det har varit fint att få rå om älskade Ulrika lite.

Ännu bättre blev det när jag fick prova Ulrikas sockor som blev aningen för stora för henne och ramlade av hennes små fossingar. De passade perfekt! Så Ikas humörhöjare fick flytta hem till mig!
Så jag och Rolff dansar "nya-fina-glad-sockor-dansen":

(Om du klickar på länken i texten får du se bättre bilder på sockorna, som Ulrika har tagit.)

Förresten finns det en liten extra-bonus med att ha just Ulrika på besök. Hon lyckas ta fina bilder av torpet, mellan stöket och dammråttorna, så till och med jag önskar jag finge bo där jag bor när jag ser hennes bilder!

1 kommentar:

  1. Så lyxigt med hus- och djurvakt som dessutom stickar sockor åt en! :) Jag rekommenderar allvarligast att du följer din egen rekommendation att återvända till Alvastra Klosterruin sommartid, det är en fantastisk plats med mängder av doftande rosor som klänger överallt.

    SvaraRadera