måndag 25 februari 2013

Unravel 1

Jag har börjat samla mina intryck från den gångna helgen... Men det är svårt att sammanfatta såna här saker. Jag liksom lever mitt i en massa möjligheter, knutna kontakter, gamla och nya vänner och känner mig mest som en stor, glad, fluffig boll av HURRA! Men här är ett album med bilder i alla fall. 

Här är bara en av alla bilder du ser om du klickar på texten ovan:

Jag köpte en del, men det var ändå inte garn och ull utan leenden, minnen och vänner som är helgens bästa souvenirer!

6 kommentarer:

 1. Fantastiskt Lisa! Jag kan inte låta bli att le när jag ser de här bilderna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har verkligen varit fantastiskt! Jag ler fortfarande.
   (Det är INTE lätt att tänka jobb idag)

   Radera
 2. Åh, det ser ut som att du har varit i himmelriket!

  SvaraRadera
 3. Himmel så mycket fint!

  SvaraRadera
 4. Tjena!
  Jag brukar kolla in din blogg och får alltid ett leende på läpparna då. Mycket trevlig läsning med andra ord. Såg dina bilder från din Englands resa. Ska dit och besöka min dotter i april för fjärde gången och jag brukar med klämma in ett besök hos Iknit samt vara med på en av deras stick cafeer. Men har även hittat easyknits och skulle gärna vilja köpa lite av deras underbara härvor med mig hem. Har du något tips var jag hittar dessa. Tack på förhand samt ett stort tack för online cafeet.

  SvaraRadera