måndag 11 februari 2013

#nätkärlek

Idag vill jag sprida lite nätkärlek allra närmast mig, genom att berätta om några av mina nära och varför jag älskar dem. Om du inte finns med i bloginlägget behöver det inte betyda att jag inte älskar dig, utan snarare att jag valde att skriva om nätkärlek en dag då jag råkade tänka allra mest på just de här:

Min man. Jag älskar dig. Du vet om det och jag säger det på andra ställen än här. Men jag kan inte skriva om kärlek utan att nämna dig.

Vännen K som jag träffar alldeles för sällan, men just för att det känns så naturligt att ha dig där när det händer nåt viktigt vet jag att du är - Systra-mi. Och med det kommande äventyret i ditt liv hoppas jag innerligt att vi ses oftare, så att jag får lära känna hela din lilla familj!

Vännen J som såg mig när inte andra såg. Jag är evigt tacksam för att du ser mig.

Vännen Gök. Du är som jag, fast bättre. Utan att ha träffats varken ofta eller mycket känns du genast nära, just i att vi skrattar åt och upprörs av och inspireras av så liknande saker. Som en sticksyster.

Vännen U som jag vågar vara svag med och som jag vågar skälla på och som jag vågar med helt enkelt, för att det är öppet och okomplicerat.

Vännen I som jag just nu saknar alldeles för ofta, för vi borde ha setts för länge sen. För att det känns som att världen har en chans att bli lite bättre i våra samtal. För att jag beundrar dig och vad du står för.

Vännen J som hade varit min fru om vi inte vore kära i varsin karl. För att jag kan spegla mig i dig, och inte nödvändigtvis se det andra ser i mig, utan det jag ser i mig. För att du är som en del av mig.

...och så lite extra kärlek till det lilla skyddade tornrum av vänner där jag kan vara jag. Ni hjälper alla mer än ni tror med mer än ni vet. Älsk.

Och så vill jag sprida lite extra kärlek till två personer jag beundrar just nu:

Stickvännen A, som vågar berätta om att det är svårt och som också utmanar det svåra. Som ser människor omkring sig och känns så äkta. Du är liksom häftig som attan, och det häftigaste är att du aldrig skulle kalla dig själv för häftig.

Och till sist vill jag skicka extra kärlek till Y, som alltid varit nära även när vi inte setts eller hörts på länge. För din kloka inställning, för din inspirerande vilja, för din empati och styrka i att vara svag. Jag beundrar dig.

Jag gör er anonyma litegrann, men samtidigt länkar jag till några av er. Ni har ju valt att finnas på nätet och kan jag upmärksamma fler på att ni är fantastiska är ni värda all nätkärlek ni kan få!

Älsk på er. Allihopa!

2 kommentarer:

  1. Åh, vad jag tycker om dig! <3

    SvaraRadera
  2. Tycker också om dig även om vi aldrig träffats, lämnat en utmärkelse till dig på min sida om du vill ta emot den http://anniegumman.blogspot.se/

    SvaraRadera