måndag 28 januari 2013

Rättvik - för kärlekens skull

Jag har varit på stickmyshelg i Rättvik och klistrat ihop mitt vintertrötta sinne med garn- och vänskapskärlek. Jag glömde en kasse hemma och har haft dåligt samvete för kursmaterial som inte kom med och grämt mig över glömd kamera, men det är det enda negativa jag kan säga om helgen.
Jag har njutit.

Av skratt, inspiration, färg, friska andetag och av människor jag kan spegla mig i, inspireras av, beundra och älska. Ni medstickerskor är olika men vackra allihopa!
Japp, jag är blödig och saknar allihopa idag.

Jag har skrattat, dubbelstickat (se bild), garnklappat, pratat (som vanligt), lyssnat, inspirerats och shoppat. Jag har levt så där till fullo.

Så här har jag skrattat med många av stick-syster-själarna i helgen. Här fjortisposering med bästa Dödergöken. Jag önskar jag hade fler sådana här bilder på gapskratten, så att de ekade än högre i minnet nu när jag är tillbaka i vardagen.

Ulrika hade kameran i högsta hugg och har bloggat en massa fina bilder. Jag scrollar där en stund.
Ulrika har även sammanställt en lista på andra som bloggat om helgen. 

Mina bilder är pinsamt suddiga instagramvarianter.

2 kommentarer: