torsdag 17 januari 2013

mobil utan telefon

Mobiltelefonen är ganska viktig när man jobbar på flera ställen med olika grupper människor och har många bollar i luften. Då är det lite besvärande när öron-högtalaren går sönder.
Ja alltså, den jag ringer hör mig, men jag hör inte den jag ringer. Headset funkar inte heller. Högtalartelefon fungerar, men hur smidigt är det att svara med den funktionen när man sitter på pendeln? Inte så värst nej...

Men numera har man internet i sin telefon, så jag har nu ett standardmeddelande som jag smsar, mailar eller skickar via facebook på mobilen: "Min telefon är trasig. Jag ringer sen om det är något viktigt?"
Copy-paste fungerar också i telefonen. Och jag kan söka via google på vad som antagligen är trasigt när just den här telefonmodellen beter sig så här. Jag kan också ta foton, spela spel, slå upp ord, läsa nyheterna, få hjälp att tyda stjärnhimlen, läsa väderprognoser, lyssna på ljudböcker (Jadå - DEN funktionen klarar hörlurarna...), men alltså inte använda telefonen just som telefon. Så jag har en mobil utan telefon just nu. Ytterst irriterande.

2 kommentarer:

 1. Anonym4:36 em

  Hej.

  Din sjal " OPSA " kan man få köpa detta mönster.

  Mvh / Britt Svaneblom

  Min mail britt@nikkarinen.se

  SvaraRadera
 2. Jag hade samma problem med min Sony Ericson. Började varje samtal med "jag pratar ihögtalartelefonen så du du får inte säga något pinsamt". :)

  Slutade med att jag chittade telefonen och skaffade en HTC som också var helt kass, men på ett helt annat sätt.

  SvaraRadera