måndag 28 januari 2013

Mer kursinfoDet BLIR en andra kurs i Dubbelstickning! Den 21 mars. (Kontakta sv.se/goteborg för mer info!) MEN - hittills är endast reserverna meddelade och vi behöver ett par deltagare till för att fylla upp kursen så att vi inte först erbjuder den, och sen tvingas ställa in den.

Vidare finns det fortfarande platser kvar för att lära sig sticka enligt engelska Mönster den 9 feb, men där brinner det i knutarna! Anmäl dig senast nu på onsdag om du vill vara med!

Sist men inte minst finns det platser kvar för att lära sig sticka flätor. Kurs 1 och 2 är tänkta att hänga ihop från grundkurs till att förstå uppbyggnaden så väl att man vågar komponera eget med tekniken. Så ni som redan tecknat er för kurs 1 tipsar jag lite extra om kurs 1. Och ni som är sugna på att lära er sticka flätor tipsar jag om både kurs 1 och 2!

4 kommentarer:

 1. Jag har fått meddelande om att kursen startar den 21 mars och jag trodde att det var spikat. Ska jag räkna med att det kan bli inställt?

  SvaraRadera
 2. Alltså det är kursen i dubbelstickning pratar jag om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nejdå, då ska inte behöva oroa dig. Det var flera som anmälde intresse - Det var därför vi vågade köra på med en andra kurs. Det var klantigt uttryckt av mig, men jag väntar på att någon som sagt att hen ska gå faktiskt ska anmäla sig. Men det finns platser kvar och det är klart att det vore bra om de fylldes.

   Radera
 3. Jag ser verkligen fram emot den. :-)

  SvaraRadera