onsdag 23 januari 2013

extra kurs?

Min kurs i Dubbelstickning på Vuxenskolan är fullbokad och det står deltagare i kö. Nu undrar jag om intresset är stort nog för att erbjuda ytterligare en kurs så att alla reserverna också får komma? Snälla berätta om ni är intresserade i kommentarerna!
Här är all info om kursen som är full, men nu är frågan alltså om vi ska försöka hitta ett datum till? 

Flätstickning 1 är också full, men jag vill tipsa er som ska gå ettan om att också gå tvåan där det finns platser kvar (Klicka för mer info). Kurserna är fristående, men hänger ihop ändå. I ettan lär vi oss att sticka flätor och att läsa diagram. I tvåan komponerar vi en egen fläta i både diagram och i garn - Början på en egen design kanske?

I kursen i stickning efter engelska mönster finns platser kvar!

4 kommentarer:

 1. Jag vill också lära mig dubbelstickning och ska anmäla mig som reserv meddetsamma. :-)

  SvaraRadera
 2. Jag skulle hemskt gärna göra en liten Götet-resa och gå på dubbelstickningskurs hos dig!

  SvaraRadera
 3. Jag hopppas verkligen att det blir en kurs! Jag står som reserv och skulle bli jätteglad om det fanns möjlighet att lära sig denna teknik

  SvaraRadera
 4. Jag är intresserad! Beror ju lite på datum förstås.

  SvaraRadera