söndag 13 januari 2013

en fin dag

En sån dag jag hade igår! Jag hade väl aldrig trott...
Efter en ganska mörk vinter då jag inte velat träffa så mycket folk, utan mer mysa hemma, bestämde jag mig i måndags för att bjuda hem lite stickerskor och hoppas att någon skulle vilja komma och sticka med mig. Oj. Jag bad om ursäkt i inbjudan om att det var så kort varsel och att jag inte räknade med att så många skulle komma... Jag fyllde torpet med 20 personer igår!

I vardagsrummet satt vi nästan på hög och stickade.

I matrummet var det också fullt. I köket kunde man hämta fika och där stod några och pratade om garn mest hela tiden också.

Och jag tog mig ro att slå mig ner och verkligen njuta också. Här stickar jag kant på en ny kort Offe. Nu har jag bara ärmar kvar på den.

Det är Åsa som tagit bilderna, för jag satt ju och stickade hela tiden...

TACK alla som kom och gjorde min lördag så fantastisk! Och TACK för de mycket oväntade men jättesnälla presenter som en del av er kom med!

OM någon som råkar vara med på bilderna inte vill vara med på bild i bloggen - säg till så tar jag bort/ byter ut bilden.

Välkomna tillbaka älskade garnnördar!

7 kommentarer: