torsdag 24 januari 2013

efit

8.00 Det är svinkallt. Och mörkt. Första jobbtimmen hemma med flera lager sockar och filt om benen. 

9.00 Trångt på pendeln. 

10.00 På jobbet. Sitter vid kreativt stökigt skrivbord och arbetar med en presentation. 

11.10 Skulle ha tagit bild på kaffepaus med vännen E, men det blev härlig vintersol på väg tillbaka till kontoret i stället. 

12.00 Tillbaka på kontoret

13.00 På väg från lunchen till arbetsrummet. 

14.00 Gud en så tråkig Efit. Jag sitter ju vid samma skrivbord än. Fult golv, färgglada ben.
15.00 Någon har varit tokrolig och satt upp ett glasögonklistermärke på spegeln.
16.15 På väg hem! Hurra! 
17.00 Skit också. Missade 16.45-tåget för att jag sölade på stan.
Tacksam dock för att de släppt in på 17.15-tåget redan.
18.00 Handlar till godaste gräsänkemiddagen!
Gulbetor, getost, babyspenat... 
19.00 Väntar otåligt på att gulbetorna ska mjukna.

20.00 Har landat i soffan med Evert.
21.00 Rolff ligger ofta så här.
Nära nära och i soff-skarven. 
22.00 Hunden vill ut i natten och kissa.
Mobilkameran duger inte längre.
Det är för mörkt och blir grynigt. 

23.00 Sista bilden.
Han har varit ute i sex dagar.
Men här är den svarta katten Larsson.
Hemma.

Bonusbild: ÅH vad jag önskar kamerabatteriet
var färdigladdat och jag kunde hantera den i
nattens dunkel. Torpet i gnistrande snö
under fullmåne och gnistrande stjärnor är...
magiskt vackert.
Men bilden blir bara svart. 

9 kommentarer:

 1. Hejdu!
  Nu kommer en kanske lite tråkig, men förhoppningsfull hjälpsam, kommentar.

  Har du sett att när du lägger in bilder i bloggen/fönstret/hemsidan så lägger de sig snett under varandra och försvinner lååååångt ut i högerkanten bakom dina mönster och sånt i högerspalten? Jag vet inte om det kanske bara är min webbläsare (halvgammal explorer) som gör så, men jag tänkte att det kanske skulle vara bra att veta :)

  Well well, teknikens tjusning osv -hoppas att dagen fortlöper skönt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen... Hos mig ser det helt rätt ut! Och jag är alldeles vansinnig på Bloggers nya bildhanteringsverktyg som vill bestämma över mig! Jag kodade till och med om allt i html för att ändra "float; left" och "align: center"-variationer till "left". Bara vänster! Inget flyta omkring!

   Radera
  2. Haha, ja, blogger är rätt egensinnigt. För mig funkar det (förhoppningsvis, jag ser ju bara i min egen läsare) att bara i inlägget välja att bilden ska ligga till vänster, och tror inte att något kan flyta iväg utanför inläggsspalten. Har du ändrat kodningen så att inläggsspalten är bredare än själva bloggen..? Vet inte ens om man kan göra så, men nåt lurt är det :)

   Radera
  3. Jag gjorde precis en skärmdump, om du vill kan jag skicka den till dig så kan du se hur det ser ut, hojta till om mailadress bara.

   Allt gott!

   Radera
  4. NU såg jag ditt erbjudande... Jag läste på lite och är lite irriterad på bloggers styrande av hur jag bör göra, men jag tror jag fått lite mer kläm på den nya bildhanteringen igen. Den gör fortfarande inte riktigt som jag vill dock.
   Jag älskade gamla blogger... Kanske för att jag kunde den utan och innan.

   Radera
 2. Kikar in på din dag. Huu så kallt det har varit (och är) idag. Jag hoppas att det vänder snart, jag vill slippa alla extrakläder!

  SvaraRadera
 3. Hej svejs! Jag gillar din kjol i turkos! Ku att få följa din dag! Jag kikar in lite senare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är ett av mina favoritplagg också! Tack :D

   Radera
 4. Åhå, barbent i denna kyla! ;)

  SvaraRadera