onsdag 9 januari 2013

Är du beredd? SIV!

I morgon smäller det. Den 10 januari kl 10 öppnas anmälningen till Stickfest i Väst. Det blir en hejdundrande stickfest som vanligt, med workshops, garnförsäljning, garnnördar som umgås och pratar garn, tävlingar, god mat och stickmys överallt där en stickerskas rumpa kan sitta bekvämt.
I år blir stickfesten på Gottskär och du kan läsa allt på Stickfestens hemsida.

Jag kommer att hålla workshop i dubbelstickning och jag förbereder som bäst ett bloginlägg om hur djupt jag blivit förälskad i den här tekniken... På workshopen stickar vi dubbelstickning runt runt för att förstå grunderna, men man får med sig lite experimentlusta och möjligheter att fortsätta utveckla sin dubbelstickning. Eller det är tanken i alla fall.
Jag är nöjd med min workshop och vågar lova att du blir förtjust i teknikens möjligheter du också om du kommer och dubbelstickar med mig, men det finns även en rad andra spännande workshops att gå! Faktum är att årets startfält gör mig alldeles extra stolt att säga att jag är del i det, för jag tycker det är fenomenalt. Här kan du läsa om alla workshops som erbjuds!

Är du beredd? Kommer du på stickfest?
Här är en bild på mig i min dubbelstickade krage. Det är den här vinterns mest använda hemstickade plagg... Jag kommer att dubbelsticka Mycket Mer framöver.

3 kommentarer:

  1. Det inlägget ser jag fram emot! Jag har nämligen stora planer på ett dubbelsticknings-restgarns-projekt. Innan jag kan komma igång återstår dock att (med internets hjälp) lära mig hur man gör, samt lite mer tankearbete. Men sen så! :)

    SvaraRadera
  2. Ser både gosig o formfast ut. Enkelstickning har lite svårt att stå upp sas.

    SvaraRadera
  3. Ser fram emot att träffas i väst!

    SvaraRadera