måndag 26 november 2012

Visalisa har klantat sig och sedan löst ett mysterium!

 Här är hela historien:

 - Jag fick mail om varv 41 på ROTOR. Jag fick faktiskt tre mail om varv 41 på ROTOR. Så jag räknade efter och fick det att stämma (men hittade ett tryckfel som jag ändrade och bad om ursäkt för på vägen.) Sen fick jag ett mail till och det stämde fortfarande inte.

Idag hann och orkade jag äntligen verkligen gräva ner mig i ROTORs matematik igen. Det hade jag inte behövt. När jag väl hittade felet var det uppenbart. Jag har skrivit 11ggr. Det ska vara 9ggr. Nu har jag ändrat det. Förlåt! Jag vet inte hur jag fick 18/2 till 11, men nåt sånt måste jag ha gjort… Ni som köpt mönstret via Ravelry kan ladda ner uppdatering automatiskt. Ni som köpt mönstret i butik - maila mig så får ni uppdateringen.

2 kommentarer: