lördag 10 november 2012

inte riktigt efit

Jag åkte till Värnamo i lördags. Jag försökte ta ett foto i timmen (som man kan se på instagram) men det blev inte riktigt varje timme. Jag åkte i alla fall till Värnamo, och den lilla byn Bor utanför, till Tine och C-knit för att hålla kurser. På lördagen var det mönster på engelska och på söndagen lärde jag ut att sticka flätor och att tyda och rita flätdiagram. Åh så roligt jag har haft! Och deltagarna verkade också nöjda!

9.00 Dagen börjar på tåget med en Pressbyrå-latte i fin mugg. Kopp-hus!

10.00 Vi passerar Borås.

11.00 Jag stickar dubbelstickning på tåget.

11.10 kommer jag fram. Här är en bonusbild. Jag älskar att åka tåg.

12.00 Framme i Tines jättesöta butik C-knit i fina stationshuset i Bor!

Nån gång under eftermiddagen: Förutom kurs så passade jag på att visa mina stickade alster och sälja lite mönster...

15.00 var det dags för kurs. Digitalt ska det vara! (Och jag är fortfarande ganska jättestolt över mitt ambigram...)

Så småningom var både kursen och kaffet slut... Då fick jag följa med hem till Tine där vi gapskrattade tills alldeles för sent. Åh så härliga ni är! Tack för en Toppenhelg!

1 kommentar:

  1. Linda7:13 em

    Tack för 2 super bra kurser i helgen. Längtar redan till nästa. Kramar Linda

    SvaraRadera