lördag 13 oktober 2012

Tor och mycket

Det händer mycket. För mycket. Mycket roligt och en del bara mycket.
En sak som hänt är att jag var på ljuvliga stickdagar under Tor på Härjarö utanför Enköping. Inspiration i form av vackert höstljus på vackra hus, hög och klar luft... men framför allt inspirerande stickerskor, garner, kursdeltagare och skratt!

Jag tog nästan inga foton under Tor-dagarna, men den här bilden av det vackra huset jag fick bo i, och det vackra ljuset vid Mälarens strand hjälper mig andas lugnare även nu, en vecka senare.

Jag skulle vilja skriva mer, visa mer, men jag hade fullt upp med att insupa all ork och inspiration jag kunde på Härjarö. Tack alla som bidrog till att min stickhelg inspirerade inte bara min stickning, utan även höjde mina energinivåer i övrigt.

Ja, jag tog på mig för mycket ett tag, men jag tror det lättar nu och jag är tacksam för allt jag orkade göra nästan samtidigt. Och jag är tacksam för allt roligt som fick det att verka enklare än det var.

1 kommentar: