lördag 1 september 2012

ordverifiering

Något har eskalerat och blivit för mycket sista veckan. Mina kommentarsfält blir spammade med spam och någon använder nu min gmailadress för att registrera spel-konton.
I mina försök att få stopp på detta är ett steg att jag slår på "ordverifieringen" i bloggen igen. Jag ber om ursäkt. Jag hatar det också, men det är en av flera åtgärder jag tar för att få bukt med det här.
Alla lösenord är ändrade. Datorn blir städad från eventuella spionprogram...
Så snälla, sluta inte kommentera pga detta! Men vet att jag också ogillar att det ska behövas.

11 kommentarer:

  1. Men varför kan inte människor låta bli andras saker (även i cyberrymden). Jag blir sååååååå trött på såna där, allt extraarbete det leder till :@

    SvaraRadera
  2. Jag får ocks spam i mitt kommentarsfält men blogger tar snällt bort de och det enda jag ser är ett mail att någon har kommenterat. INGET lägger sig bland kommentarerna. Jag skulle aldrig sätta på min ordverifiering eftersom jag aldrig kommenterar om det finns (detta är ett undantag). Jag förstår hur du tänker men jag tror att källan är en annan eftersom även din mail är drabbad. Hoppas att det löser sig ändå!

    SvaraRadera
  3. Jag fick galet mycket spam på ett av mina inlägg, men jag valde att aktivera granskningsfunktionen istället. Mindre spontant, men jag slipper få en massa skit publicerat...

    SvaraRadera