måndag 6 augusti 2012

Stayin' Alive

Det är över. Semestern. Lägret i Fattigskogen... Jag sörjer. Ja, faktiskt. Det har varit alldeles underbart. Jag saknar älskade vänner. Jag saknar leendena och gapskratten. Jag saknar andetagen som gick ända ner i bäckenet...

Det blir en tuff höst. Det händer väldigt mycket roligt i höst, men jag kommer att ha fullt upp, på ett sätt jag skulle njuta av om jag var på topp, men det är jag nog inte. Känslorna sitter utanpå. Lättstressad. Lättgråten. Lättstött. Så första arbetsdagen efter semestern används till att bearbeta, njuta av de senaste dagarna inombords och till att upprätta tydliga, överskådliga och hanterbara listor över den närmaste framtiden. This too shall pass.

Så för att få stanna i Fattigskogen en stund till inombords bjuder jag på ett av lägrets gapskratt. Camilla och Annuska dansar (synkroniserat?) till Stayin' Alive. Ljuvliga, underbara människor!


Stayin' Alive... Det är precis vad jag också ska göra - med sådana här skratt-stunder i hjärtat!

(Det kommer snart mer Fattigskogsbloggande)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar