söndag 12 augusti 2012

snart dags för festival

Jag har lite bråttom med att få ett mönster att stämma. Ja, det stämmer redan, men diagrammet ska stämma med stickningen också... Det är en sjal som ska vara klar tills festivalen i Höganäs 8-9 september! Snart är det dags.

På söndagen håller jag kurs i Dubbelstickning och det finns tydligen ett par platser kvar (tips, tips!) och det är kursmaterialet till det jag sitter och leker med lite idag. När jag inte är ute i solen och fixar med torpet. Det är sådana här dagar jag lever för. Fix, pyssel, fint väder, en kram då och då, hemma.

2 kommentarer:

  1. Åh, så glad jag blev för mitt byte! Det kom igår, och jag var precis och hämtade ut det. Underbart garn, Jitterbug är en favorit för mig också! :) Superfin handgjord knapp, och chokladen lär försvinna snabbare än fort. Gladast blev jag av att höra att du tycker om min blogg! :D Hurra, tack detsamma! Kommer blogga bytet nu i dagarna.

    SvaraRadera