måndag 6 augusti 2012

mixat&matchat

När jag kom hem igår låg ett paket och väntade på mig. Det var mixa&matcha-bytet och Madeleine med ljuvligt fina bloggen yarn-madness hade plockat ihop en Fullträff till mig. Kolla:

Hur kunde hon veta att jag klämde på Garnfilibabbas Purelife Revive hela Fattigskogslägret? Men jag köpte inte då jag inte riktigt kunde motivera priset då jag har liknande garner i skåpet, men jag är så sugen på att prova det! Så kommer jag hem till två alldeles egna nystan så här!
Jag fick också ett nystan alpacka, ett westknitsmönster jag inte hade ännu och ett mönster Madeleine designat själv. Ett alldeles fiffigt litet plagg! Det låg jättesmaskigt godis i paketet också. Jag undrar varför det inte kom med på bild...

TACK Madeleine! Ditt paket är inte färdigt ännu, men det är på gång!

1 kommentar:

  1. Vad roligt det är att höra att paketet passade! Även om man gör sitt bästa är det ju inte säkert att man träffar rätt. :) Men jag kände allt att lila och gråskiftande nyanser, det stämde rätt bra här... ^.^
    Vad bra att du inte redan hade West-mönstret! Säg till om du vill ha filen mailad till dig, istället för bara en utskrift!
    Ditt paket har inte dykt upp här än, men kanske på måndag? Jag ser fram emot det!

    SvaraRadera