måndag 6 augusti 2012

Händer i Fattigskogen

Det var först Jannikas idé att genomföra något vi pratat om varje gång vi varit i Fattigskogen - fotografera allas stickande händer! Det är så häftigt att jämföra grepp, teknik och hastighet... Vi gör alla samma sak på olika sätt! Jag lyckades inte komma ihåg att fotografera alla, men det här kommer jag att fortsätta med. Det är riktigt roligt att bli riktigt nördig och verkligen studera de olika händernas grepp och arbete...

5 kommentarer:

 1. SophieMops1:00 em

  Händerna med blå stickning, svart armband och mintgröna tröjärmar (ja, de är från 80-talet!) är definitivt mina. Min syster brukade reta mig när vi var små för att jag hade prinskorvsfingrar. Enda trösten är att jag kan prova ut handskar åt henne, så det är tydligen ett släktdrag.
  Det jag stickar är Karin Öbergs Solfjäderslinne i Kalinka.

  SvaraRadera
 2. Tack Camilla! Jag tycker du har söta händer jag :D
  Nu har jag ändrat den bildtexten :D

  SvaraRadera