fredag 24 augusti 2012

efit

OJ! Det är tydligen Ett-Foto-i-Timmen-dag idag! Det hade jag missat.
Så här paff blev jag när jag upptäckte det, och då var klockan 9.35. Jag sitter hemma och läser kunskapsteorier och har inte gjort något mer än att kliva upp, dricka kaffe och satt mig här. Jag är oduschad, okammad och har gårdagens mascara under ögonen.
 
10.30 Nu får det vara slut på sunket. Tar en dusch innan jag jobbar vidare.

11.20 Läser vidare. Rolff tycker jag är vansinnigt tråkig.

12.30 Tankepaus. Tobbe har vaknat och vi pratar om livet medan jag slyngpåtar (!). Jag har lånat finaste Kristins gaffel och slyngpåtar nu en låååååååååång snodd. vad jag ska ha den till kommer att presenteras i bloggen så småningom. Jag lovar.

13.30 Jag är fortfarande lika tråkig. "Användningen av narrativa analyser och metoder skall således uppfattas som en tolkande aktivitet..."

14.30 Älsklingen planerar vårt fredagsmys (Jag trodde han skulle bort i kväll, men han ställde in för att få vara med mig!) och kommer dragandes med Indiska Kokboken. Här ska kryddas Kofta Korma!

15.30 kom Larsson in och sa "Mjou". Sen dök han med huvudet i matskålen och är svår att ta bild på.

Bonusbild: 15.35 blev det så dramatiskt så jag knäppte en bild till. Tobbe och Rolff, som lekt och tränat i trädgården en stund, kommer in och Rolff har skaffat sig ett rejält skrubbsår högt upp på benet. Klant-hunden tog i lite för mycket i Jakten På Bollen. Han blir omplåstrad med salva på såret och lite bandage över av husse. Det är ingen fara med honom!

16.30 Jag erkänner ett guilty pleasure. Ett fånigt spel i Ipaden där jag klickar runt en minut...
(Jag ser det som en kreativ utmaning att de försöker få mig att lägga riktiga pengar på spelet. Jag ser hur långt jag kommer utan att spendera en krona...)

Bonusbild 17.10 Hämtar posten när vi är på väg till affären och hittar ett efterlängtat examensbevis. Jag blev godkänd för ett år sedan, men sen skulle en kurs till, intyg fixas och sen tappades nåt papper bort och... kort sagt: Efter många om och men har jag min lic-examen.

17.30 Vi är i affären. Roligare än så har vi inte.

18.30 Nästan hemma igen. Han kör. Jag påtar. 

19.30 Middagsäventyret har börjat. Lammfärs och Många Sorters Kryddor. Doftar fantastiskt!

20.30 Det här blir kvällens sista bild, för nu slår vi på en film och släcker lyset. Jag friterade popadums och Tobbe gjorde Kofta Korma. Jisses Amalia vad gott det var! Och ölet, London Porter, kan jag också rekommendera. Mörkt, sött och mustigt.

18 kommentarer:

 1. Oohh, foto i duschen! Kom ni på nåt spännande om livet?

  SvaraRadera
 2. Lycka till med pluggandet!

  SvaraRadera
 3. Vacker hund du har.

  SvaraRadera
 4. Tack Jenny :D Han är en fining :D

  SvaraRadera
 5. Therese: Tja... att vi vill ha som vi har det ihop typ :D

  SvaraRadera
 6. Duschsnusk, vad härligt! :D Underbar hund!

  SvaraRadera
 7. Hm, saknar INTE kunskapsteorierna, men dock pluggandet... Lille vovsen, tur han blev ordentligt omplåstrad!
  //Tinna

  SvaraRadera
 8. Nämen, lilla Rolfen då! Han får ta det lite lugnt, hälsade det från mig :)

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Oj vilken förvånad min :-)
  Hehe, här har jag en svart katt som brukar lägga sig PÅ mina studieböcker när han tycker att jag läst för länge, dvs 10 min!
  Tur att det inte var så farligt med bus-vovven.

  SvaraRadera
 10. Vad härligt att han vill vara just med dig, din kärlek! Den fredagsmysmaten skulle jag inte tacka nej till. Mums! :)

  SvaraRadera
 11. Åh, vilken läcker middag! Länge sedan det blev indiskt här - det måste jag göra något åt!

  Snyggt badrumsgolv har du!

  Och stort grattis till examensbeviset, så skönt att ha det utskrivet och klart!

  SvaraRadera
 12. Slyngpåtning? Aldrig hört talas om. Kul!

  SvaraRadera
 13. Maten ser galet god ut!

  SvaraRadera
 14. نقل عفش من الرياض الى جدة نقل عفش من الرياض الى جدة

  SvaraRadera