torsdag 19 juli 2012

ravellenic-projekt

Jag har valt mitt Ravellenic Games-projekt. Det vill säga vad jag ska utmana mig med under OS. Det blir i grenen "wip wrestling". Och det blir en sjal som jag ska repa upp till hälften innan spelen börjar och sen ska jag sticka klart den. Det här blir en spark i baken för att få det här gjort. För Jag blev så ledsen att sjalen legat orörd sedan nyår. Ni förstår... Den är uppbyggd i långa "fjädrar", och när jag kom ända ner till kanten upptäckte jag att tre av fjädrarna blivit sneda - spetsmönstret är inte centrerat för att jag lade ett omslag på fel sida om en minskning för ca 20 cm sedan. Då passar inte kantmotivet.

Gör om, gör rätt. Så i kväll är min uppgift att trä en sticka genom arbetet, ett varv ovanför där misstaget uppstod. Sedan ska jag repa upp så att det skär i hjärtat, men sjalen är så fantastisk att den är värd att bli klar. Heja mig! Heja, heja mig!

7 kommentarer:

 1. Åh, det är sååå hemskt att behöva repa upp, men så skönt när det är gjort!

  Vad är det för mönster?

  SvaraRadera
 2. Mönstret heter Pretty as a Peacock.
  http://www.ravelry.com/patterns/library/pretty-as-a-peacock-shawl

  SvaraRadera
 3. Snyggt mönster! Helt klart värt att repa upp och göra rätt!

  Heja,heja!

  SvaraRadera
 4. Då roar vi oss med samma sak ikväll =( Jag behöver dock inte repa lika långt men det känns motigt nog ändå.

  SvaraRadera
 5. Heja dej Lisa!!!

  SvaraRadera