måndag 16 juli 2012

proffsigt

Jag har fått mina mini-visitkort som jag hade beställt. Det känns så proffsigt och bra att kunna lämna ifrån sig ett kort i stället för att säga "Oj, javisst... uhm... har du papper och penna?... eh..." som nu har hänt mig ett flertal gånger! Mina kort har bilder på mina olika stickade alster och jag kan fylla på min order med fler bilder när jag designat mer. Åh så glad jag blev av att de verkligen var så snygga som jag hoppats! Hurra för mini-visitkort!

19 kommentarer:

 1. Väldans proffsigt och välförtjänt (ja av proffsigheten då) Lisa!

  SvaraRadera
 2. Superfina! Är de från samma ställe som Mias? (Vickevira)

  SvaraRadera
 3. Efwa: Det vet jag inte, för jag vet inte varifrån hennes är :D

  SvaraRadera
 4. Jajemän! Moo är det :D

  SvaraRadera
 5. This blog is so nice to me. I will continue to come here again and again. Visit my link as well. Good luck
  obat aborsi
  cara menggugurkan kandungan
  obat penggugur kandungan
  obat telat datang bulan

  SvaraRadera
 6. I thank you for the information and articles you provided

  SvaraRadera