torsdag 19 juli 2012

nöje

Det är lätt att ta bild på egna nöjen, men det är ju också vad jag allt som oftast visar här i bloggen. Så för utmaningens skull väljer jag att visa andras nöje. Att sitta intill och lyssna när fästmannen och svärfar pratar vapen måste vara lite som att vara en mugglare (som inte stickar) som lyssnar på när vi stickerskor pratar garnkvaliteter och stickstorlekar. Här sitter de och trivs och är riktigt nördiga om något jag inte alls förstår. "Kaliber, kaliber" säger de. Sen pratar de lite till och konstaterar att "den där de trodde det skulle vara 44 i... där var ju 44 alldeles för klent! Tänk så tokigt..." Det är ganska mysigt att sitta intill och liksom lyssna på när någon annan trivs. Då trivs även jag.

4 kommentarer:

 1. Ulrika N10:49 em

  Kaliber, Lisa, det är i vår värld ungefär lika med stickstorlek!!!

  SvaraRadera
 2. Älskar att lyssna in proffssnack :)

  SvaraRadera
 3. Kul vinkling!

  Var förresten inne hos Lena idag och klappade lite på garnen du tipsat henne att hålla. Så fantastiska i både kvalitet och färg :)

  SvaraRadera
 4. Det är ju helt klart något speciellt med lite halvnörderi så där - att vara lite lagomt insnöad på ett område, må det nu vara vapen, garn, tåg eller odling!

  SvaraRadera