tisdag 31 juli 2012

ledtråd 3


Jag kom på att jag inte visat denna! Jag var ju färdig redan i lördags kväll...
Det antyds att det sa stickas mer både neråt (plocka upp under icorden igen) och åt sidorna, så jag är nu väldigt nyfiken på hur det är tänkt. Så jag tänker inte uttala mig om vad jag tycker eller tror om den färdiga sjalen förrän den är klar, för Stephen West har överraskat med sina vändningar förr.

Men en sak kan jag säga och det är att den här KAL-en är ett fantastiskt sätt att hjälpa många att prova nya tekniker! Flera moment i sjalen vet jag folk som går kurser i för att lära sig, och här gör man bara precis som det står och när man är klar har man provat både intarsia och mosaik, icord, korta varv, upplockade kanter och lyfta maskor hit och dit. Men han förklarar enkelt och gör man bara som det står så blir det toppenbra. Heja Stephen!

1 kommentar:

  1. Flotte farver,jeg er også spændt på sidste del,han plejer at lave nogle fede sjaler

    SvaraRadera