lördag 7 juli 2012

KAL-överdos

Det här med att sticka tillsammans är oerhört roligt. Så jag ska vara med i Westknits mysteriestickning. Och så vill jag vara med i Ravellenic Games (som hette Ravelympics tills amerikanska IOK fick spatt och betedde sig som griskultingar inför ett IQ-test...), som kommer att pågå precis över lägret i Fattigskogen. Undrar vad jag ska sticka då? I vilken gren? Till lägret i Fattigskogen släpper jag också ett litet mönster i lägerkompendiet och jag håller som bäst på att sticka på en liten prototyp. Jag ska även hålla kurs på sagda läger och skriver ihop minnesanteckningar åt mig, så att kursen blir bra.
I början av september ska jag på festival i Höganäs och tills dess ska ett annat, lite mer omfattande, mönster vara klart och jag stickar som bäst på prototyp nummer 2... Och så ska vi gifta oss här hemma i september och fixar med hus och trädgård inför det. Jag ska jobba en vecka till innan semestern.
Sen ska jag jobba hela semestern, med en massa skojs!

Ja, det är mycket. Men mycket roligt!

4 kommentarer:

 1. Vi sticknördar ska kanske vara glada att vi inte får sammankopplas med OS. För i våran sport behöver man inte vara dopad för att vara bäst, bara man vågar testa ett engelskt mönster eller att man fixar den där hälen gör att vi går i mål som segrare, segrare i våran egena odopade tävling mot oss själva.

  SvaraRadera
 2. Nyfiken, vad är det för festival i Höganäs?

  SvaraRadera
 3. Carolina: Kolla i högerspalten på min blog så ser du en länk till stickfestivalen i Höganäs. Annars finns mer att läsa på lenasgarn.se :D
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Grattis! Åh vad roligt! Jag gifte mig i pingst, och det var helt fanatstiskt, jag kan verkligen rekomendera det!

  SvaraRadera