torsdag 14 juni 2012

STICKNICK!


Världsstickardagen i Göteborg var jättelyckad, men ägde rum inne på ett museum. Flera har sagt mig att man saknade Sticknicken vi haft tidigare år, så nu blir vi än mer publika! På eget initiativ men efter önskemål anordnas därför sommarens stora STICKNICK!


Vi stickar tillsammans i KUNGSPARKEN bakom Storan den FÖRSTA JULI klockan 13. ALLA är välkomna.

Det finns inga måsten eller borden här. Ta med något att sitta på, något att fika och så stickningen förstås. Ta gärna med något extra färdigt alster, så gör vi folk som passerar nyfikna också där vi sitter i ett hav av vackra, stickade alster.

(Virkning, frivoliteter, sländor, spinnrockar... är såklart också välkomna!)

Vi sitter kvar så länge vi vill, men jag sätter en sluttid klockan 17 på själva eventet.

Om vädret skiter sig ställs sticknicken in och återkommer en annan dag.

(Bilden är en målning av Jules Breton)

5 kommentarer:

 1. Ja, JAG ska i alla fall kolla tåg. NU!
  För jag kan ju inte köra bil, då missar jag ju en massa sticktid...

  SvaraRadera
 2. Anonym5:44 em

  Lisa, jag gillar din blogg och har t o m lagat din goda lasagne. Kristina

  SvaraRadera
 3. TACK Kristina! Nu blev jag extra glad!

  SvaraRadera
 4. Så roligt det skulle vara men jag har inte hunnit hem tills då( säger fortfarande hem efter 30år)

  SvaraRadera
 5. Jag har kört konst på min blogg hela veckan.
  opellae.blogspot.com
  Men just det här konstverket har jag missat.

  SvaraRadera