onsdag 6 juni 2012

ravelympics

Självklart ska jag vara med i Stick-OS även i år. Det anordnas events och tävlas i olika grenar via Ravelry och de så kallade Ravelympics. Man kan vara med i lag.
I år är jag dock lite rebellisk och har valt att vara med i ett lag där jag inte känner någon. Jag tänker att lite nya stick-kontakter (ha ha) alltid är roligt, och så ska det bli roligt att vara "bara deltagare". Som ni vet är jag ju ganska bra på att hoppa in i sånt här med huvudet före och starta lag och bloggar åt höger och vänster. Inte i år. I år är jag med i ett nörd-lag för folk som gillar Tolkien. Delvis för att stickningen jag planerar till OS passar in där lite... Fast man kan vara med i flera lag. Vi får se. Är du med i Ravelympics?

3 kommentarer:

 1. Svejs!
  Japp, klart att jag ska vara med i Ravelympics :-) I flera grupper.... Det var så kul förra gången. Men jag har inte klurat ut vilka projekt jag ska anmäla, jag ska klura lite till. Jag vill gärna göra något som jag inte provat tidigare, eller längtat väldigt mycket efter att göra. Vet du vad du ska göra?

  SvaraRadera
 2. Jag tror jag vet! Jag har ett påbörjat spetsprojekt (mitt största nånsin) som har ett fel i sig och jag måste trä i livlina och repa upp jättelångt. Men mönstret är jätteskoj att sticka när det går framåt... Men det är en jätteutmaning, så jag tycker att det passar!

  SvaraRadera
 3. Erika8:16 fm

  Det här måste jag kolla upp. Tolken-stickning låter avancerat, jag får satsa på något "lättare", mord i vitt, kanske :-)

  SvaraRadera