torsdag 7 juni 2012

Lite extra om WWKIPD

Jag står som arrangör för Göteborgs världsstickardag på Världskulturmuseet på lördag, men det blir såklart vad alla deltagare gör det till. Jag vill i alla fall, i de forum jag har möjlighet, sprida lite extra pepp inför lördagen: 

- Det går att sitta ute på bänkar. Så om det är alldeles STRÅLANDE sol i morgon kanske några vill ta med stickningarna ut? Kanske vill några i så fall ta med fällbara stolar att sitta i för att slippa de ryggstödslösa bänkarna? Dessutom ser det ju mer happening ut med lite tillfälliga möbler? 
Inne sitter vi i den stora trappan och i cafét. 
- En påse med prova-på-material jag skulle ha med mig har hamnat på vift på grund av ett missförstånd. Därför kan väl den som har möjlighet ta med ett par stickor extra och ett garnnystan för den som kommer och vill prova på? Jag kommer att ha med några uppsättningar och det är verkligen inte nödvändigt att Alla gör det, men några. 
- Det här är en chans att prata stickning, så ta inte bara med er den pågående stickningen, utan gärna flera projekt! Ta dessutom gärna med en sjal eller en tröja eller nåt som är färdigt så kan vi sprida stickade plagg över borden och bli till ett färgglatt gäng bland allt garn!
- Jag skulle ha bett om hjälp tidigare, för jag har inte haft möjlighet att göra några utsmyckningar eller så att hänga upp, så Ha På Er Stickat - Ha Med Er Stickat - Ha Med Er Stickningar - STICKA! Så fyller vi museet med stickat med vår blotta närvaro! 
Har ni frågor - hör av er!

1 kommentar: