fredag 8 juni 2012

ett litet mysterium

Ja, det är ett litet mysterium hur jag lyckades tycka att det var en bra idé att påbörja ytterligare ett projekt... Men jag gick med i mysterie-stickningen "Fellowship - the Shawl". Varje ledtråd eller del av mönstret är namngett efter en av de nio som ingick i Ringens Brödraskap. Hittills har jag stickat Boromir, Legolas, Gimli och nu senast Gandalf.
Ytterligare ett mysterium är mitt garnval... Men jag tror det blir Jättebra! Fast lite tokigt är det. Rowan Summer Tweed är jättegrovt och jag stickar det löst på stickor 4mm. Det är första gången jag ser någon sticka spetsmönster i det, men för en sjal som nästan blir en alvappa kanske det är passande? Jag längtar i alla fall alldeles förfärligt efter nästa del. Jag har ju Aragorn och alla hobbitarna kvar!

2 kommentarer:

  1. Hej den är jättefin. Jag är sugen på att hoppa på jag me!

    SvaraRadera
  2. Sagan om Ringen och brödraskapet... vem vill inte hoppa på? Okej, jag har inte gjort det, men det beror bara på att jag inte vet var jag ska hoppa på :)
    Aragorn måste ju vara något alldeles speciellt och Sam och ja alla helt enkelt.

    SvaraRadera