onsdag 13 juni 2012

Aragorn

Lunchade med Aragorn idag. Sista varven på ledtråd fem i denna fantastiska mysteriestickning. För er som inte förstår kanske jag behöver förklara att den här sjalen får man mönstret till en del i taget. Då designen är inspirerad av Sagan om Ringen har designern inspirerats till varje mönsterdel av någon i Ringens Brödraskap. Den här senaste delen hette alltså Aragorn. Det blir fint det här...

4 kommentarer:

 1. Mycket tjusigt det där!

  SvaraRadera
 2. Den är jättefin!
  Jag är mycket lockad att hoppa på mysteriestickningen, men tiden finns inte just nu. Jag får vänta tills mönstret är komplett och köpa det då.

  Kram!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Den blir ju superduperfin! Jag måste nog ge mig på den jag också...

  SvaraRadera
 4. Åh, väldigt fin! Jag verkar ha en svag punkt då det gäller mysteriestickningar, så jag är lite frestad... ;-)

  SvaraRadera