tisdag 1 maj 2012

vårens ankomst


Vi var till Nääs slott igår och tittade på folkfest, vårbrasa och vacker solnedgång. Jag var imponerad av väluppfostrade hundar och av stojande barn. Och så blev jag kär i den nyklippta häcken uppe vid slottet och tog en bild som ger mig skaparglädje:

Han som pratade om våren pratade för länge och kören hördes knappt, men brasan var mäktig. Extra roligt var det att äntligen få träffa våra grannar. Tobbe har träffat dem innan, men jag har lyckats missa dem. Kul!

Idag har varit bästa dagen på mycket länge. Jordgubbslandet är flyttat (Vi får se om de överlever), ett nytt land är grävt på dess förra plats, sallad och broccoli är sådd och tvätten är hängd ute. Jag har gått runt i bikinitop, mjukisbyxor och gummistövlar och jobbat så svetten lackat. Nu är det bara allt annat kvar. Jag bjuder på en bild av mig när jag är trött, rödmosig, osminkad, rufsig, men lycklig.

1 kommentar: