fredag 4 maj 2012

kurshelg i Rättvik

Jag har gjort reklam för det förr, men det finns anledning att säga det igen.
Kom till Rättvik! 

Det här året innehåller fler stickträffar av olika slag i det här landet än något år tidigare tror jag, men när Ulrika avslöjar att det går trögt med anmälningarna till kurshelgen i Rättvik blir jag förvånad. Inte för min egen skull så mycket (även om kursmaterialet jag sätter ihop till flätstickningen blir mitt bästa hittills - promise!), men har ni fattat vilken chans det är att gå kurs med Sanna och mysa med oss hela helgen? Har ni insett att det är en hel helgs inspiration alldeles när sommaren börjar ta fart - med endast EN semesterdag (fredagen). Och de här sticklägren brukar inspirera mig i augusti att orka hela hösten, så tänk vad en sommarkick kan göra!? så tänker jag i alla fall.
Sanna kommer att sälja garn (och Sannsticks är inga dååååliga grejer!), så också Garnasinne! Garnasinne är förvisso en webshop som alla har tillgång till, men det är bara när Åsa åker på turné med sin butik som du har chans att klämma på garnet från Natural Dye Studios i Sverige... Bara för att frestas lite extra...

Det är så här alltså: Jag ser alltför mycket fram emot denna inspirationshelg för att jag ska ha råd med att det inte blir fullt med anmälningar så att eventet inte går runt. Så anmäl dig för din och din inspirations skull. Och om inte det räcker - anmäl dig för min skull. Jag vill inspireras av just DIG där!

4 kommentarer:

 1. Anonym7:35 fm

  Vad underbart skrivet! Jag skall försöka skriva något när jag kommer hem.
  Kram
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Mitt liv är så sjukt upp och ner för tillfället och jag ser sååå mycket fram emot den här helgen och jag hoppas verkligen att den blir av.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Studentförberedelser pågår, annars hade jag anmält mig ...

  SvaraRadera