måndag 23 april 2012

Sönsvall

Jag har varit i Sundsvall [Sönsvall]. Det är märkligt att vara i Sundsvall och inte träffa släkten, men det var en blixtvisit med lite andra syften den här gången. Jag landade fredag kväll och åkte hem på söndagen och där emellan hade jag det verkligen oförskämt bra. Jag har hållit kurs i att sticka efter engelska mönster hos Cina, och åh så bra jag har haft det.

När man har sån här arbetsmiljö har man det verkligen oförskämt bra.

Kursdeltagarna diskuterar. Det var ett mysigt gäng som både ställde "rätt" frågor, kunde hjälpa varandra och som var så GLADA. Tack ni alla för en inspirerande och fantastisk lördag.

Så här roligt har man på mina kurser! Fina Cina närmast kameran har varit världens bästa värdinna och som blev en härlig väninna! Jisses vad mycket mer än stickningen vi verkar ha gemensamt! I bakgrunden skymtar hennes fina familj. Och så står Carolina där och nystar vackert garn. Också en ljuvlig bekantskap! Och så har hon så snygga byxor! Hörru Carolina - var har du köpt de där brallorna egentligen?
Under en helg som gick alltför fort har jag stickat, pratat, ätit god mat, inspirerats, jollrat med fina lilla E, stickat lite till och diskuterat livet med bästa Cina. Men det blev söndag och det blev dags att åka hem...

Men jag lyckades klämma in en liten dejt med Monica! Åh så mysigt att sitta  solen utanför Midlanda flygplats och äta picknick-fika. Det var så fint att se dig vännen! Och så fick jag hjälpa Monica att lägga upp till en Gratitude... och så blev jag så där fånleende glad igen.

Det var skönt att komma hem till hundgos och trygg fästmansfamn igår, men jag har haft en nästan löjligt fin helg i Sönsvall.

3 kommentarer:

 1. Åh nu blev jag ännu mer sur att jag var sjuk :(
  Hoppas du kommer tillbaka nån fler gång!
  Sönsvall, det är grejer det <3

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte annat än hålla med. Tänk att vi var så lika och vad mysigt vi haft! Det blev verkligen tomt här när du for hem. Saknar dig massor och hoppas vi ses snart igen. Kram!

  SvaraRadera
 3. Det var så roligt och alldeles underbart att träffa dig igen! Som jag har längtat! Och att dessutom få en pedagogiskt lektion i uppläggningen av Gratitude blev en extra bonus :)

  SvaraRadera