söndag 29 april 2012

lite fler foton

Vi gick ut igår och försökte få lite fler foton på min Opsa-sjal. Den blå färgen liksom skuttar framför ögonen på en mot den här årstidens grågröna ton. Men det blev inte riktigt så bra som vi tänkt oss. Älskling knäppte, men jag kunde inte hjälpa honom tillräckligt med kameran, som jag själv kan för lite om fortfarande. Så ganska ofta fick vi bild på en skarp trädstam med en suddig sjal bakom... Jag håller på att lära mig mer, men det finns ju så mycket annat jag vill göra också!
Några blev ganska bra i alla fall. Här är de:
Den blå färgen ville inte alls umgås med björnmossegrönt, men bilden får vara med ändå. Jag tror ni förstår varför.

1 kommentar:

  1. Å vad vackert med en alldeles lysade blå sjal i skogen. Som en alldeles lysande fin Lisa i den dystra verkligheten. :)

    SvaraRadera